تحقیقات نشان داده است که انواع لوبیا، به ویژه لوبیا قرمز خشکپاک با بهبود عملکرد سد روده و افزایش تعداد باکتری های مفید، سلامت روده را بهبود می بخشد. این ممکن است به پیشگیری از بیماری های مرتبط با روده کمک کند.
باکتری های سالم روده نیز از عملکرد سیستم ایمنی حمایت می کنند و ممکن است باعث کاهش وزن شوند. لوبیا کلنی های باکتری های سالم روده را تغذیه می کند.
برخی افراد به لوبیا قرمز خشکپاک یا اعضای خانواده حبوبات حساسیت دارند. بادام زمینی و سویا محرک های رایج هستند. افرادی که به یک نوع حبوبات حساسیت دارند باید در مصرف انواع دیگر مراقب باشند.
بسیاری از حبوبات و حبوبات حاوی لکتین هستند که پروتئین هایی هستند که به طور بالقوه برای انسان سمی هستند. خیساندن و جوشاندن لوبیا باعث کاهش محتوای لکتین می شود. مردم باید لوبیاها را حداقل 10 دقیقه بجوشانند تا مطمئن شوند که سالم هستند.
شایع ترین عوارض مصرف لوبیا قرمز خشکپاک گاز معده و ناراحتی روده است. اینها خطرناک نیستند اما می توانند برای برخی افراد ناخوشایند و حتی دردناک باشند. هنگامی که فردی لوبیا را به رژیم غذایی خود اضافه می کند، باید مقدار آن را به تدریج افزایش دهد تا به روده خود زمان دهد تا خود را تنظیم کند.
لوبیا ممکن است برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مناسب نباشد. بسیاری از افراد مبتلا به بیماری التهابی روده (IBD) متوجه می شوند که پیروی از یک رژیم غذایی کم FODMAP که کربوهیدرات های خاصی را محدود می کند علائم آنها را کاهش می دهد.
خیساندن داغ لوبیا و دور ریختن آب مورد استفاده برای خیساندن، جوانه زدن، جوشاندن یا پختن آنها ممکن است به کاهش علائم گوارشی کمک کند. افراد می توانند از آنزیم های گوارشی به عنوان مکمل برای کمک به بدن در هضم لوبیا قرمز خشکپاک استفاده کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.