پیاز سرخ شده پفکی را به چند روش می توان خورد؟ برای شروع شمارش به یک دست دیگر نیاز دارم! این رشته های ترد پیاز سرخ شده بهترین دوست یک همبرگر، یک رویه سالاد مقوی، میان وعده ای است که در خواب می بینید و حتی نیمه شب از خواب بیدار می شوید و می خورید.
اگر حلقههای پیاز را دوست دارید، اما هوس یک نسخه تردتر را دارید که با خوبی ترد در دهان شما خرد شود، لذت واقعی خواهید برد.
این حلقه های پیاز را زمانی که در خانه تنها هستید درست کنید تا مجبور نباشید آنها را با دیگران به اشتراک بگذارید.
من به شما کمک می کنم تا دستور پخت را راهنمایی کنید.
1 پیاز زرد متوسط/بزرگ، نازک برش داده شده (در صورت امکان از ماندولین استفاده کنید)*
½ فنجان دوغ
½ فنجان آرد همه منظوره (در صورت نیاز می توانید آرد بدون گلوتن را زیر پاره کنید)
2-3 فنجان روغن گیاهی/کانولا
*می توانید از پیاز شیرین یا قرمز استفاده کنید اما من پیاز زرد را بیشتر دوست دارم!
اجازه دهید ورقه های پیاز زرد به مدت 20 دقیقه در دوغ خیس بخورد.
پیاز را از دوغ خارج کنید، دوغ اضافی را از بین ببرید. در یک کاسه یا بشقاب جداگانه، پیازها را در آرد بغلتانید و تا حد امکان برش های پیاز را از یکدیگر جدا کنید. پیازها باید چسبنده باشند.
برای سرخ کردن: در یک تابه متوسط (فولاد ضد زنگ بهترین عملکرد را دارد)، ½ تا ¾ اینچ سبزیجات / کلزا (حدود 2-3 فنجان روغن) اضافه کنید. از دماسنج گوشت برای گرم کردن روغن در دمای 325 تا 350 درجه استفاده کنید. من متوجه شدم که می توانید این دما را با نگه داشتن مشعل خود روی حرارت متوسط حفظ کنید.
پیازها را در دسته های کوچک به مدت 3-6 دقیقه در هر دسته سرخ کنید، با استفاده از یک قاشق سوراخ دار پیازها را گهگاهی برگردانید تا یکدست شود. پیازها را به رنگ قهوهای طلایی دلخواه با قاشق سوراخدار از روغن خارج کنید و اجازه دهید پیازهای سرخ شده روی یک بشقاب کاغذی با حوله کاغذی قرار بگیرند. سخاوتمندانه با نمک مزه دار کنید.
نحوه نگهداری: اجازه دهید پیاز سرخ شده کاملا خنک شود. در ظرف در بسته به مدت 3 روز در یخچال نگهداری شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.