در پخت و پز، گوجه فرنگی امروز سرزمین به طور سنتی یک سبزی محسوب می شود. شما نمی توانید از این سنت منحرف شوید، مگر اینکه، البته، یک گیاه شناس دقیق باشید.
برخی از انواع گوجه فرنگی لذیذ محسوب می شوند. به عنوان مثال، گوجه فرنگی صورتی بهشت صورتی با طعم شیرین لطیف.
خواص مفید گوجه فرنگی: گوجه فرنگی برای رژیم غذایی کم کالری مناسب است. در 100 گرم گوجه فرنگی، تنها 18 کیلو کالری وجود دارد که 0.88 گرم پروتئین، 0.2 گرم چربی و 2.69 گرم کربوهیدرات است.
گوجه فرنگی حاوی فیبر است که برای هضم غذا مفید است و همچنین پتاسیم و منیزیم برای سلامت سیستم قلبی عروقی ضروری است.
ثابت شده است که گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن است. طبق برخی مطالعات، نه تنها می تواند خطر سکته مغزی یا حمله قلبی، بلکه به طور کلی التهاب مزمن را کاهش دهد.
مصرف مداوم آب گوجه فرنگی به دلیل داشتن لیکوپن باعث رقیق شدن خون می شود. و این یک مزیت قطعی است. آیا گوجه فرنگی می تواند مضر باشد؟
هیچ دلیلی وجود ندارد که یک فرد سالم معمولی از گوجه فرنگی بترسد. با این حال، برخی از مطالعات نشان میدهند که افراد مبتلا به نقرس با خوردن مقادیر زیاد گوجهفرنگی بیشتر احتمال دارد که تشدید شوند.
آنها همچنین می توانند باعث سوزش سر دل در افراد مبتلا به GERD شوند. برخی از انواع گوجه فرنگی ممکن است هیستامین بیشتری نسبت به سایرین داشته باشند.
بنابراین، افرادی که حساسیت فردی به هیستامین دارند، تنها پس از مشورت با پزشک می توانند گوجه فرنگی بخورند. و البته اگر به گوجه فرنگی حساسیت دارید، مراقب آن باشید.
نحوه انتخاب و نگهداری گوجه فرنگی: گوجه فرنگی های نسبتا نرم با پوست روشن، دم سبز و عطر مشخص را انتخاب کنید. گوجه فرنگی نباید دارای لکه های سبز، سوختگی یا آسیب باشد.
گوجه فرنگی بهتر است در دمای اتاق نگهداری شود. به دلیل نگهداری طولانی مدت در یخچال، بافت آنها می تواند آرد آلود شود.
اگر گوجهفرنگیها هنوز نرسیدهاند، آنها را همراه با موز در کیسه کاغذی قرار دهید. یا روی طاقچه با ساقه بالا بگذارید. بنابراین میوه ها زودتر می رسند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.