فنیل اتیلامین نیز در شکلات تلخ یافت می شود. مربوط به آمفتامین ها است که محرک های قوی هستند. همه این محرکها فعالیت انتقالدهندههای عصبی (مواد شیمیایی مغز) را در بخشهایی از مغز که توانایی ما را برای توجه و هوشیاری کنترل میکنند، افزایش میدهند.
در حالی که محرکها به احساس خوشبختی موقت کمک میکنند، مواد شیمیایی و تئوریهای دیگری وجود دارد که نشان میدهد چرا شکلات سفید ارگانیک به ما احساس خوبی میدهد.
شاید بحث برانگیزترین یافته ها از سوی محققان موسسه علوم اعصاب در سن دیگو، کالیفرنیا آمده باشد. آنها بر این باورند که “شکلات حاوی مواد فعال دارویی است که تاثیری مشابه ماری جوانا روی مغز دارد و این مواد شیمیایی ممکن است مسئول برخی روان پریشی های ناشی از مواد مخدر مرتبط با ولع شکلات باشند.
یک ماده شیمیایی دیگر، یک انتقال دهنده عصبی به نام آناندامید، در شکلات کادویی قافلانکوه جدا شده است. جالب اینجاست که آناندامید به طور طبیعی در مغز نیز تولید می شود.
آناندامید، مانند سایر انتقال دهنده های عصبی، پس از تولید به سرعت تجزیه می شود. پیوملی و تیمش مواد شیمیایی دیگری در شکلات پیدا کردند که ممکن است از تجزیه طبیعی آنادامید جلوگیری کند.
این بدان معناست که آناندامید طبیعی (یا آناندامید معرفی شده) ممکن است مدت طولانی تری به اطراف بچسبد و وقتی شکلات تخته ای می خوریم احساس خوبی داشته باشیم.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.