اگر شکلات هوبی در تهران به درستی نگهداری شود تا دو سال ماندگاری دارد. برای ذوب شدن: شکلات تلخ باید به تدریج حرارت داده شود تا از سوختن آن جلوگیری شود. این کار را می توان روی اجاق گاز با حرارت کم یا در اجاق مایکروویو با قدرت 50 درصد انجام داد. شکلات را به قطعات کوچکتر خرد کنید و در تابه یا مایکروویو قرار دهید تا گرم شود.
برای به دست آوردن بیشترین فلاوانول، شکلات تلخ 70 درصد یا بالاتر را انتخاب کنید. البته به خاطر داشته باشید که هر چه درصد مواد جامد کاکائو بیشتر باشد، طعم تلخ آن بیشتر است.
در یک منطقه خشک و خنک (65 تا 70 فارنهایت) در یک ظرف محکم در بسته نگهداری کنید. در یخچال قرار ندهید، زیرا ممکن است شکلات هوبی در تهران را به “شکوفه دادن” تبدیل کند، یک پوشش سفید رنگ که در اثر بالا آمدن شکر به سطح به دلیل رطوبت بیش از حد ایجاد می شود. شکوفه بر طعم تأثیر نمی گذارد اما جذاب به نظر نمی رسد.
به طور مداوم (یا بعد از هر دقیقه) هم بزنید تا از گرم شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید. 1-2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ ذوب شده را روی بلغور جو دوسر، ماست یا میوه تازه بریزید تا یک میان وعده سالم و آسان داشته باشید.
کارت ویزیت Three Pleasures چند مربع شکلات تلخ یا فرهای شکلاتی را با میوه های تازه و آجیل برای یک دسر شیک و آسان سرو کنید.
1-2 قاشق غذاخوری کاکائو فرآوری نشده را با یک موز بزرگ منجمد مخلوط کنید تا یک بستنی شکلاتی بدون لبنیات تهیه کنید.
از آنجایی که طعم تلخ آن با درصد بیشتری از مواد جامد کاکائو افزایش می یابد، سعی کنید یک تکه کوچک بردارید و اجازه دهید به آرامی در دهان ذوب شود. این تکنیک ممکن است تجربه ای متفاوت و لذت بخش تر از جویدن و قورت دادن سریع شکلات ارائه دهد.
آیا میدانستید؟
گاهی اوقات کاکائو را با قلیایی یا فرآوری شده هلندی برای بهبود طعم و ظاهر درمان می کنند. با این حال این باعث از دست رفتن قابل توجه فلاونول ها می شود. کاکائو طبیعی که در راهروی پخت یافت می شود، بیشترین فلاوانول ها را حفظ می کند.
هر چه درصد مواد جامد کاکائو بیشتر باشد، میزان کافئین آن بیشتر است. دو اونس شکلات تلخ 70 درصد حاوی حدود 50-60 میلی گرم کافئین است. در مقایسه، یک فنجان 8 اونس قهوه حاوی 100 تا 200 میلی گرم کافئین است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.