یک مطالعه در سال 2011 به بررسی اثرات کیوی خونی 1401 بر کیفیت خواب در بزرگسالان مبتلا به مشکلات خواب پرداخت. محققان دریافتند که خوردن کیوی خواب را بهبود می بخشد.
دانشمندان پیشنهاد کردند که این مزیت ممکن است ناشی از محتوای آنتی اکسیدانی و سروتونین کیوی باشد. کیوی حاوی فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان است که همگی ممکن است از سلامت قلب حمایت کنند.
انجمن قلب آمریکا (AHA) مردم را تشویق می کند تا مصرف پتاسیم خود را افزایش دهند و در عین حال مصرف نمک یا سدیم اضافه شده را کاهش دهند.
پتاسیم رگهای خونی را شل میکند که به مدیریت فشار خون کمک میکند و افراد مبتلا به فشار خون پایین کمتر در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی هستند. یک کیوی حاوی حدود 215 میلی گرم پتاسیم یا تقریباً 5 درصد از نیاز روزانه یک بزرگسال است.
محتوای فیبر کیوی همچنین ممکن است برای سلامت قلب و عروق مفید باشد. یک بررسی منتشر شده در سال 2017 نشان داد افرادی که مقادیر زیادی فیبر مصرف میکنند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی هستند. آنها همچنین تمایل دارند لیپوپروتئین با چگالی کم یا کلسترول “بد” کمتری داشته باشند.
یک کیوی حدود 2 گرم فیبر یا 6 تا 9 درصد از نیاز روزانه یک بزرگسال را تامین می کند. کدام غذاها ممکن است به کنترل فشار خون کمک کنند؟به گفته دفتر مکمل های غذایی، مصرف زیاد پتاسیم نیز ممکن است به جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه کمک کند.
موسسه ملی سرطان خاطرنشان می کند که سطوح بالای رادیکال های آزاد در بدن می تواند باعث آسیب به DNA شود که می تواند منجر به انواع مختلف سرطان شود.
کیوی طیف وسیعی از آنتی اکسیدان ها را فراهم می کند که به حذف رادیکال های آزاد از بدن کمک می کند. این یکی از راه هایی است که در آن میوه ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند.
علاوه بر این، تحقیقات نشان داده است که افرادی که فیبر زیادی می خورند به ویژه فیبر میوه ها و غلات نسبت به افرادی که فیبر کمی می خورند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند.
چگونه رژیم غذایی بر سرطان تاثیر می گذارد؟ در اینجا پیدا کنید. یک مطالعه در سال 2019 به این نتیجه رسید که وقتی افراد سالم کیوی میخورند، رودههای کوچک آنها بهتر میتوانند آب را حفظ کنند، که منجر به دفع بیشتر مدفوع و قوام مدفوع نرمتر میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.